Tässä rehti, osaava, laajasti ihmistä, yhteiskuntaa ja maailmaa ymmärtävä vastuun kantaja. Humanistis-ekologinen ajattelija ja laajojen kokonaisuuksien hahmottaja jo ennen, kuin Aalto-yliopistosta kukaan oli edes uneksinut. Jo nuoresta alkaen selkeitä ja vastuullisia ratkaisuja tehnyt ja päämäärään vienyt pedagogi, rehtori ja päättäjä. Tee hyvä teko paremman ja inhimillisemmän tulevaisuuden puolesta ja äänestä Jaakko Eduskuntaan. (Hannu Koskinen, TM, Huk, lehtori, rovasti)

Jaakko on tehokas, hyvät arvot, isänmaallinen. (Julia Hietakangas, FM, lehtori)

Positiivisuus, se kyky nähdä puolikas lasi vettä, eikä sitä puuttuvaa puolikasta, siitä soisin saavani tartunnan. (Anne Tuohikoski, ryhmäavustaja)

Ihminen, joka säteilee ympärilleen energisyyttä ja hyvää fiilistä. (Eero Sytelä, opiskelija)

Esimiehistä inhimillisin. Ryhdikäs kannustaja. Jaakko kohtaa jokaisen tiellään luottamuksen ja vapauden nimissä. (Mari Lehesvirta, FM, lehtori)

Energinen, aktiivinen, huomaavainen ja urheilullinen rehtori. Kun uusi lukuvuosi alkaa, Jaakko kättelee jokaisen oppilaan ja toivottaa tervetulleeksi lukioon. Omalla huomaavaisuudella hän opettaa hyviä käytöstapoja nuorille. Jaakko on sitä mieltä, että niilläkin pärjää elämässä jo pitkälle. (Maarit Pyrhönen, yrittäjä)

Urheilullinen, rakentava, toiset ihmiset huomioonottava ja ystävällinen. (Jukka Jännetyinen, KT, oppilaanohjaaja)

Positiivinen ja kuunteleva innostaja. Energinen ja toisiin luottava. (Tiina Rytkölä, aluepäällikkö)

Jaakko ottaa huomioon kaikki positiivisesti. Tyhmiinkin kysymyksiin hän vastaa aivan käsittämättömällä nopeudella. (Pirjo Ventoniemi)

Lipunkantaja, joka huolehtii että viimeisetkin pysyvät perässä. Esimies, joka kantaa vastuunsa ja luotsaa edellä mutta samalla suhtautuu lämmöllä jokaiseen ihmiseen. Kuuntelijana verraton. (Hannele Sandberg, FM, opettaja)