Asiat varsin hyvällä mallilla

Asiat varsin hyvällä mallilla

Ottaa päähän jatkuva negatiivinen kirjoittelu lehdissä ja somessa. Samaa kuulee livenä kohdatessa ihmisiä. Olemmeko todellakin maailman onnellisin kansa? Epäilen.

Mielestäni meillä on asiat varsin hyvällä mallilla. Kun katsoo maailman tilannetta niin syvä huokaus. Suomi on hyvä ja turvallinen maa elää, opiskella, tehdä työtä ja nauttia vapaa-ajasta.

Hyvinvointialueet kipuilevat kiristyvän talouden ja henkilökunnan saatavuuden parissa. Luotan että tästäkin selvitään vuoden 2026 loppuun mennessä. Kipeitä päätöksiä on pakko tehdä, jotta säästöä syntyy.

Kotikaupungissa Hyvinkäällä on tasaisen varma meno päällä. Hyvinkää sijaitsee lähellä pääkaupunkiseutua, mikä tarjoaa hyvän pohjan taloudelliselle kasvulle ja työllisyydelle. Hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin ja muihin Etelä-Suomen kaupunkeihin ovat tärkeitä kaupungin kehitykselle.

Meillä on pitkät perinteet teollisuuskaupunkina, ja se on edelleen merkittävä teollisuuskeskittymä. Kaupungissa toimii useita merkittäviä yrityksiä eri toimialoilta, kuten koneenrakennus ja logistiikka. Tämä luo hyvän perustan taloudelliselle vakaudelle ja kasvulle.

Hyvinkäällä on terveet koulut ja uusia rakennetaan. Laurea ammattikorkeakoulu ja Hyrian ammatillinen oppilaitos tarjoavat laadukasta koulutusta eri aloilla. Tämä luo hyvän pohjan osaavan työvoiman saatavuudelle ja innovaatioille.

Kaupungissa on jatkuvasti käynnissä asuinalueiden kehittämistä ja kaupungin laajentamista. Tämä tarjoaa mahdollisuuksia uusille asukkaille ja yrityksille.

Hyvinkää tarjoaa monipuolisia kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluita asukkailleen. Esimerkiksi kirjasto, rautatiemuseo ja taidemuseo ovat tärkeitä kulttuurikohteita. Lisäksi kaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden.

Panostamme kestävään kehitykseen ja ympäristönsuojeluun. Kaupungin tavoitteena on olla entistä vihreämpi ja kestävämpi paikka asua ja elää.

Jatkuvalla kehitystyöllä ja panostuksella kaupunki voi säilyttää vetovoimansa ja houkutella lisää asukkaita ja yrityksiä alueelleen. Suunta on eteenpäin.

Vastaa