Käyntikortteja vuoden jokaisena päivänä

Käyntikortteja vuoden jokaisena päivänä

Hyvinkään kaupungin valtuustoseminaari pidettiin 13.10. Hyrian Torikadun toimipisteessä. Kaupungin vetovoimatekijöistä rakentaminen ja tapahtumat ovat keskiössä.

Mikä on kunnan perustehtävä? Mitä varten me valtuutetut olemme olemassa? Ihmisten osallistaminen on tärkeä tavoite. Veronmaksajat ovat numero yksi. Mitä haluaisit kunnan sinulle tarjoavan?

Hyvinkään sivistystoimen palveluverkosta on saanut antaa palautetta verkossa. Kuntalaisten kuulemis- ja keskustelutilaisuus on 17.1.2018 kaupungintalon aulassa.

Olen ilahtunut siitä miten mielenkiintoista luottamustyö on ollut näin alkumetreinä. Moni kuntalainen on tullut juttelemaan kadulla. Kohtaaminen ja kuunteleminen ovat keskeisintä valtuutetun työtä. Lisäksi viestit ja kommentit Aamupostissa sekä sosiaalisessa mediassa vievät asioita eteenpäin ja ennen kaikkea pistävät ajatukset liikkeelle. Kommentteja on mukava lukea.

Palautetta pitää antaa ja saada. Se on ainoa keino kehittää toimintaa. Kritiikki pistää kylmät väreet pintaan. On katsottava peliin ja petrattava omaa toimintaa. Nimimerkkeihin en lähde vastaamaan. Avoimuus ja aito kohtaaminen ovat nykyaikaa.

Virheitä teemme itse kukin. Kun toimii ja yrittää parhaansa, aina sattuu. Kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

51 valtuutettua toimii täysillä kuntalaisten parhaaksi. Strategia Pelikirja sitoo meitä kärkihankkeiden kehittämisen puolesta. Olemme Hyvinkään käyntikortteja vuoden jokaisena päivänä. Voimme viedä hyvää Hyvinkää-henkeä eteenpäin. Otetaan myönteinen asenne ja sitoudutaan. Se poikii pitkässä juoksussa panokset takaisin Hyvinkäälle.

Kuntavaalien jälkeinen luottamuspaikkojen jako poliittisten ryhmien kesken sujui tiiviissä yhteistyössä. Neuvottelimme ja joustimme tarpeen mukaan. Sukupuolten välinen tasa-arvo toteutui määräysten mukaan. Molempia sukupuolia tulee olla vähintään 40 % toimielimen paikoista.

Hyvinkään kaupungin virkamiehet ovat opastaneet uutta valtuustoa erinomaisesti toimialojen ja hankkeiden syövereihin. Kaikesta huokuu yhdessä tekemisen meininki. Mielestäni olemme todellinen joukkue, team Hyvinkää.

Vastaa