Koti on koti

Koti on koti

Tänä kesänä on satanut. Välillä myös aurinko on hellinyt, onneksi. Starttasimme heti avajaispäivänä kohti Mikkeliä. Tuttu tie ja maisemat. Olemme seuranneet vaimoni kanssa asuntomessualueen kehittymistä useiden vuosien ajan. Kirkonvarkauden silta on oiva maamerkki Saimaan yllä.

Pysäköintialue sijaitsee Mikkelistä muutama kilometri Jyväskylän suuntaan. Opastus ja väljyys olivat mallikelpoisia. Non stop-bussikuljetus kohti messualuetta sujui mukavasti pirteän oppaan tahdittamana. Saimme rutkasti uutta tietoa Mikkelin historiasta ja palveluista.

Luonto, Saimaa ja talojen sulautuminen kumpuilevaan mäntykankaaseen jäivät päällimmäisenä mieleeni. Puuta on käytetty rakennusmateriaalina esimerkillisen runsaasti. Se sopii ympäristöön ja tuo lämpimän tunteen. Ja puuta meillä riittää.

Kalleimmilla taloilla on oma ranta. Myös erinomainen vuokrataloyhtiö omistaa uimarannan. Muut kohteen ryhmittyvät maniosti korkealle harjulle.

Ilahduin muutamasta niin sanotusta tavallisen palkansaajan talosta. Kustannusarvio haarukassa 200 000 – 300 000 euroa. Kuulostaa kohtuulliselta. Kysyin itsekseni monta kertaa kenellä on varaa maksaa yli puoli miljoonaa euroa talosta? Toiseksi onko Mikkelissä työpaikkoja ja vetovoimaa riittävästi?

Ulkoporealtaat tuntuivat olevan hittituote useimmissa kohteissa. Tarvitaanko niitä? Kauppakuja vilisi ihmisiä. Kauppiaat esittelivät ja myivät tuotteita laidasta laiteen. Sähköliittymiä, höyrypuhdistimia, kiukaita, takkoja, lasitettuja kuisteja ja tietysti maukasta ruokaa ja juomaa.

Ihmisletka kulki sujuvasti talosta toiseen. Yllätyin ettei avajaispäivä ollut tuon pahempaa ryysistä. Oli mukava kohdata tuttuja Hyvinkäältä ja Varkaudesta. Messut kiinnostavat vuosi toisensa jälkeen.

Uusi on uusi. Täytyy todeta että kerta kaikkiaan upeita asuntoja. Toisaalta oma koti tuntuu taas hyvältä. Tuli päivitettyä tämän päivän tyylit. Koti on koti. Kotoilu on meidän juttu. Saimme mukavasti vinkkejä sisustamiseen, äänentoistoon, kodinkoneisiin, huonekaluihin ja terasseihin. Oleellista on että pääsemme pois turhasta roinasta. Sitten on hyvä asua ja elää. Konmaritus saa luvan jatkua.

 

Ei kommentteja

HillOWEr Kirjoitettu2:40 pm - 31.10.2020

Изготовление искусственного пруда — одно из главных направлений работы нашей компании. У нас вы можете заказать создание водоема, который может быть предназначен для отдыха и купания, спортивного рыболовства орошения территории. Также, на вашем участке мы готовы создать пруд ландшафтно-декоративного назначения, построить альпийскую горку или любое другое водное сооружение.
технология строительства прудов.
Декоративный пруд – отличное место отдыха для всей семьи! Обустроенный нами пруд будет отвечать всем вашим требованиям и пожеланиям, а также сможет гармонично влиться в существующий ландшафт дачи, на которой он будет находиться.
С ЧЕГО НАЧИНАТЬ СТРОИТЕЛЬСТВО ИСКУССТВЕННЫХ ПРУДОВ?
Начинать любой проект по ландшафтному дизайну нужно с создания эскиза. При строительстве прудов работа над проектом занимает не меньше времени, чем формирование котлована и гидроизоляционные работы, ведь именно на этом этапе закладываются основы будущего водоема и определяется технология строительства дачного пруда.

Подробности –
строительство прудов под ключ цена,
строительство пруда копани,
строительство пруда по закону.
Источник –
строительство пруда на участке,
строительство прудов под ключ цена.

Kommenttisi odottaa ylläpidon käsittelyä.