Kuntalaisilta monenlaisia kysymyksiä Lystilauantaissa

Kuntalaisilta monenlaisia kysymyksiä Lystilauantaissa

Väkeä kuin pipoa, vauvasta vaariin ja mummiin. Hyvinkään Lystilauantaissa Villatehtaalla 25.8. oli todellista kansanjuhlaa. Yöllinen sade oli väistynyt ja lämmin elokuun päivä sai ihmiset liikkeelle hyväntuulisina.

Puolueiden teltoilla keskusteltiin ajankohtaisista asioista. Minulta kysyttiin kommentteja Metsäkaltevan koulun ja kaupan rakentamisesta, Hanko-Mäntsälän tien risteyksen sumpusta ja rekkojen mahdottomasta paikasta kääntyä vasemmalle. Myös Aseman koulun uudisrakennuksen aikataulu puhututti. Juttua riitti myös lehtikirjoituksistani ja lukion peukutuslaitteesta. Suurin huoli on mistä saamme Hyvinkäälle lisää asukkaita ja lapsiperheitä. Tapahtumia meillä on yllin kyllin.

Toki tulevaan vaalirumbaankin otettiin kantaa. Seurakuntavaalit marraskuussa, eduskuntavaalit huhtikuussa ja europarlamenttivaalit toukokuussa. Saa nähdä milloin on maakuntavaalit. Olen ehdolla ehdolle eduskuntavaaleissa ja maakuntavaaleissa.

Mielestäni Lystilauantai on yksi vilkkaimmista tapahtumista Hyvinkäällä ja ikähaitari on mahdollisimman suuri. Täällä jos missä valtuutettujen tulee olla ihmisiä kohtaamassa. Olemme töissä veronmaksajia, nykyisiä ja tulevia äänestäjiä ja heidän läheisiään varten.

Olen pettynyt siihen että vastuu puolueiden telttojen toiminnasta kaatui vain muutamien vahvojen hartioiden kontolle. Iso kiitos Juhani ja Esa. Olette supermiehiä. Kiitos myös työpanoksesta ja näkyvyydestä Harri, Pirjo, Annika, Riikka, Iida-Eveliina, Antti ja Tuula.

Vain muutama jäsen ilmoitti esteestään etukäteen. Tällä asenteella emme menesty seuraavissa vaaleissa. Myös teltan rekvisiittaan ja tarjoiluun tulee saada parannusta. Uskon positiivisuuteen ja jatkossa olemme kaikki paremmin sitoutuneita vaikka tunnin työvuoroon ja hommataan lisää jaettavaa standille.

Kansa odottaa palvelua. He ovat äänestäneet meitä.

Juhani, Esa, Pirjo ja Harri laittoivat Hyvinkään Kokoomuksen osalta Lystilauantain käyntiin.

Kuntalaisia varten aina valmiina.

Maarit, Merja ja Jaakko hyvässä tunnelmassa.

Vastaa