Lähiliikuntapaikkoja lisää Hyvinkäälle

Lähiliikuntapaikkoja lisää Hyvinkäälle

Kuntalaisten yksi keskeisimmistä toiveista on saada lisää lähiliikuntapaikkoja Hyvinkäälle. Ihminen on luotu liikkumaan. Varsinkin kokeneempi kansa on ottanut omakseen ulkona olevat kuntoilutelineet. Hyvinkäällä on päästy hyvään alkuun. Olemme saaneet muutamille asuinalueille lähiliikuntapaikkoja ja kuntoilutelineitä. Telineet ovat vankkaa ja kestävää tekoa ja niitä voi käyttää ympäri vuoden. Lenkkeilyn ja ulkoilun lomassa on oiva mahdollisuus treenata lihaskuntoa.

Vietimme leppoisan päivän kauppakeskus Willassa W&T Cafeessa Hyvinkään kokoomuksen dreamteamin kanssa. Kuntalaisia pistäytyi maukkailla munkkikahveilla tasaiseen tahtiin. Kiitos keskusteluista ja erityiskiitos kahvilan henkilökunnalle loistavasta palvelusta.

Tulen tekemään täysillä työtä hyvien liikuntaedellytysten eteen pitkälle tulevaisuuteen ja tarvittaessa näytän mallisuorituksen telineillä. Tämä vaatii itseltänikin päivittäistä harjoittelua. Ikää tulee, mutta mieli jaksaa yrittää.

Hyvinkäänkylän koulun kentän vieressä on hyvät kuntoilutelineet ympärivuotisessa käytössä.

Hyvinkään kokoomuksen iskujoukko kohtasi kuntalaisia kauppakeskus Willassa lauantaina 25.2.2017. Kiitos koko porukalle, hyvä syke.

Vastaa