Tule mukaan Jaakon tiimiin

Tule mukaan Jaakon tiimiin

Moikka

Nyt tarvitsen teidän kaikkien tukea, sillä tavoitteenani on päästä Suomen eduskuntaan 14.4.2019.

Teen työtä ihmisten, Suomen kansan parhaaksi. Hyvällä joukkueella ja kannustavalla yhteishengellä pärjäämme vaaleissa.

Mottonani on hyvä ja onnellinen elämä. Työ, koulutus, liikunta, yrittäjyys ja puhdas luonto. Näitä teemoja vien täysillä eteenpäin. Tämä on mukavaa työtä. Ja elämä on ihanaa. Tällä asenteella mennään.

Jaakon tiimissä on erilaisia ja eri-ikäisiä ihmisiä. Kuin poikkileikkaus yhteiskunnastamme. Sosiaalisen median käyttäjiä, hyvän asian puolesta toimijoita, kriitikoita, kirjoittajia, kuvaajia, päälliköitä, auton kuljettajia, teltan pystyttäjiä, kahvituksen järjestäjiä, mainosten jakajia, hiljaisia tukijoita, kadulla, torilla ja kauppakeskuksissa hengailijoita. Voit olla poliittisesti sitoutumaton.

Voit asua missä päin maailmaa tahansa, sillä digitaalisuus mahdollistaa toiminnan milloin ja missä vaan. Olisiko näissä vaaleissa mahdollista hyödyntää tekoälyä ja robotiikkaa? Jaakko-robotti olisi kova juttu. Aitoa ihmisten kohtaamista ja kuuntelemista unohtamatta. Ideoita rohkeasti kehiin. Yhdessä teemme hyvän lopputuloksen.

Hyvinkään Kokoomus ry:n kevätkokous 11.4.2018 valitsi ehdokkaiksi Iida-Eveliina Rantalaisen ja Jaakko Rainion. Syksyllä 2018 kokoomuksen Uudenmaan piiri nimeää eduskuntavaaliehdokkaat lopullisesti.

Työ on aloitettava ajoissa ja siksi haluan koota tuekseni loistavan tiimin. Vastaa minulle yksityisviestillä oletko käytettävissä ja mikä tehtävä sinua kiinnostaa 1.8.2018 mennessä. Ollaan yhteydessä. Upeaa ja aurinkoista kesän jatkoa.

Jaakko

#Jaakkoeduskuntaan

#TeamJaakko

#Jaakkorainio

Vastaa