Työ- ja vapaa-aika limittyvät toisiinsa

Työ- ja vapaa-aika limittyvät toisiinsa

Nautin työstäni. Pidän myös luottamustoimistani uutena kaupunginvaltuutettuna.

Reilun kolmen viikon mittainen kesäloma ei ole lekottelua vaan täyttä toimintaa hyvällä mielellä. Olen tottunut heräämään joka päivä samoihin aikoihin oli sitten pyhä tai arki. Se tuntuu toimivan. Energiaa riittää. Reksin hommissa olet koko ajan vastuussa. Kokonaistyöaika mahdollistaa työn tekemisen milloin ja missä vaan kännykällä ja läppärillä. Kiitos työnantajalle työvälineistä.

Vapaa ja palautuminen on omalla vastuulla. Itsensä johtaminen on avainsana. Kaupunginvaltuutetun tehtävänä on kuntalaisten kuuleminen, asioiden eteenpäin vieminen ja kotikunnan kehittäminen. Valtuustoryhmät yli puoluerajojen tekevät loistavaa yhteistyötä. Ihmisen kohtaaminen kadulla on keskeistä toimintaa. Sosiaalinen media mahdollistaa verkoston laajentamisen ja keskustelun jakamisen kaikkien kanssa. Aiomme panostaa tähän myös vaalien välissä.

Viime kesänä aloitin kotimme kaappien ja varaston tyhjentämisen ylimääräisestä rojusta. Osa meni kaatopaikalle ja osa kierrätykseen. Konmaritus selkeyttää ajatukset ja tuo rauhallisen olon. Pidä kotisi siistinä niin mielesi voi hyvin. Tätä aion jatkaa. Mielessäni on toiminimen perustaminen. Sillä loma-ajat aioin käyttää hyödylliseen tekemiseen. Yritys on hyvä olla plakkarissa tulevia eläkevuosia varten. Jos jäisin kotiin makoilemaan, se ei tuntuisi minulle sopivalta. Liike ja toiminta pitää vireessä.

Ymmärrän ihmisiä, jotka tarvitsevat täydellisen loman ja irrottautumisen työstä. Lähtö pois kotoa matkalle on monille unelmien täyttymys. Onneksi meillä on hienoja kohteita niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Olen Suomi-fani. Kotoilu ja mökkeily kolahtavat sieluuni. Vanhemmiten olen oppinut ihailemaan maamme puhdasta luontoa yhä paremmin. Moni saattaa kuvailla minua tylsäksi kun sahaan Hyvinkää – Puumala–akselia edestakaisin.

Teemme täysillä töitä yhtenä isona joukkueena. Palvelemme nuoria ja kaikkia muitakin kansalaisia. Hyvä esimerkki sitoutumisesta ja työn imusta on siivoojan kommentti eräänä kesäkuun aamuna ennen kello seitsemää: ”Ei täältä malta olla pois kun heräsin jo neljän aikaan”. Tuolla asenteella jaksaa pitkään.

Vastaa