Hyvinkäällä on asiat hyvin ja vielä paranee

Hyvinkäällä on asiat hyvin ja vielä paranee

Hyvinkäällä on asiat hyvin ja vielä paranee

Haluan ajatella ja toimia positiivisesti Hyvinkään parhaaksi. Hyvinkäällä on jo nyt asiat varsin hyvällä mallilla. Ja lisää tulee. Sairaalan laajennus on täydessä vauhdissa, Sveitsin alueen investoinnit ovat käynnistyneet hotellin remontilla ja Hangonsilta on vuorossa seuraavaksi.

Olemme hallitusti kasvava Pohjois-Uudenmaan keskus maan parhaiden kulkuyhteyksien varrelle. Lapsille ja nuorille saamme kunnolliset koulut kun Hangonsillan monitoimitalon rakentaminen käynnistyy vuonna 2019. Tämä hanke pyöräyttää vauhtia myös muiden koulujen remonteille. Renton suunnittelema liikuntakeskus monitoimitalon viereen nostaa koko alueen imagoa ja vetovoimaa. Messut, tapahtumat, maaottelut ja turnaukset vetävät väkeä Hyvinkäälle. Yrittäjille poikii tästä mukavasti toimeentuloa.

Hyvinkää tulee näkymään entistä enemmän valtakunnallisissa medioissa. Positiivisuus ruokkii positiivisuutta. Valittamalla latistamme ilmapiirin. Odotan teiltä kuntalaisilta rakentavia ehdotuksia. Kohtaan ja kuuntelen. Miten voisin toteuttaa juuri sinun toiveita?

Uskon että moni muuttaa Hyvinkäälle toimivien palvelujen ja edullisimpien asuntojen perässä pääkaupunkiseudulta. Hyvinkään kokoomuksen kuntavaaliehdokkaat toimivat yhdessä vahvana joukkueena jokaisen hyvinkääläisen parhaaksi. Meissä näkyy toisen kannustaminen ja tsemppaaminen. Yksin ei kukaan pärjää. Yhdessä olemme vahvoja.

Vastaa